Psicologia

La psicologia ens ajuda a entendre millor la nostra psique, emocions, pensaments, conductes, relacions, conflictes… Tanmateix, ens pot ajudar a optimitzar les nostres capacitats, augmentar l’autoestima i la seguretat, millorar com ens sentim interiorment o com ens relacionem amb els altres, reduir l’estrès, els trastorns mentals i emocionals, el dolor, el patiment…. Cada cas, però, és diferent i requereix un tractament i un enfocament totalment personalitzat, profund i empàtic, per tal d’obtenir la màxima millora en el mínim de temps possible.

José María Guillén Lladó – Psicòleg sanitari, psicopatòleg clínic i naturòpata. Col.legiat COPC 18748. LLicenciat en Psicologia (Universitat Oberta de Catalunya), Postgraduat en Psicopatologia Clínica (Universitat de Barcelona), i diplomat en naturopatia (Centre d’Estudis Naturistes de Barcelona).

Especialitzat en teràpia emocional, teràpia ment-cos, tractament de trastorns psicosomàtics i de persones altament sensibles.

Associat a l’Asociación de Personas Altamente Sensibles de España i l’Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat. Col·laborador de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiálgia. Autor del llibre “El Quinto Cerebro”.

Cita prèvia: enviar missatge o whatsapp al 675507901 o e-mail a jmguillenllado@hotmail.com

www.josemariaguillen.com

www.personasaltamentesensibles.es

www.elquintocerebro.com