Aromaterapia

L’aromateràpia és l’art de tenir cura de la persona mitjançant olis essencials i essències vegetals per a l’harmonització de la salut física i mental. Aquests olis poden emprar-se de diferents maneres: per difusió ambiental, per aplicació cutània (local o, més extensa, amb massatge) i per via oral (tot i que es privilegien les dues primeres vies).

Emprem els olis essencials per reforçar el procés natural de restabliment orgànic i físic; és un mètode natural que es basa en l’activitat de les molècules bioquímiques d’aquests extractes.

El terapeuta proporciona la sinèrgia (mescla) dels olis al consultant, diluïda en oli vegetal en cas d’aplicació cutània i en aigua si és per a difusió ambiental, o li aplica directament mitjançant el massatge o l’aplicació facial.

Núria Colomer

 

Terapeuta en aromateràpia, Flors de Bach i homeopatia

El meu objectiu és ajudar-te a retrobar el teu equilibri orgànic i emocional amb teràpies naturals, especialment les que radiquen en les propietats de les plantes. Només empro olis essencials i essències provinents de l’agricultura ecològica. Quant a les Flors de Bach, treballo amb elixirs sense alcohol.

  • Diplomada en aromateràpia (Praticienne en Aromathérapie Traditionnelle) (École Française des Médicines Douces)
  • Diplomada en massatge aromaterapèutic  (Fusellas Escola de Formació)
  • Diplomada en teràpia amb Flors de Bach (CeaNature)
  • Diplomada en Homeopatia (Natursoma)
  • Diplomada en Dietètica i Nutrició (Euroinnova)

Cita prèvia: 658 24 07 46